Shi i rëmbyeshëm, breshër dhe erëra të forta kaplojnë pollogun raportohet për dëme

Shi i rëmbyeshëm, breshër dhe erëra të forta kaplojnë pollogun raportohet për dëme

Rajoni i Pollogut respektivisht Tetova në këto momente është nën pushtetin e erave të forta breshërit të cilët paraqesin rezik për përmbyjtje pasi lumejtë janë të pa pastruar por edhe kanalizimi i qytetit është po ashtu pothuajse jo funskional.

LEXO EDHE:

Back to top button