Shkup, 166 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) njoftoi se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara trafik.

“Në territorin e Shkupit janë shqiptuar 166 gjoba, prej të cilave: 32 për tejkalim të shpejtësisë, 23 për ngasje të makinës pa leje, shtatë për automjete të paregjistruara, 15 për këmbësorët dhe 36 për parkim jo të rregullt”, njoftojnë nga MPB-ja duke përkujtuar se kontrollet e shtuar në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

LEXO EDHE:

Back to top button