Shkupi, Kumanova dhe Gostivari me numrin më të madh të rasteve aktive me COVID-19


Shkupi, Kumanova dhe Gostivari aktualisht kanë më shumë raste aktive me COVID-19.

Sipas të dhënave më të fundit, 949 persona janë regjistruar si aktive me Koronavirus në Shkup, 302 në Kumanovë dhe 297 në Gostivar.

Pas tyre pasonë qytetet si Shtipi me 243 raste aktive, Tetova -160, Struga-138 dhe Kërçova-115.

Qytetet e tjera kanë numër të dyshifror të rasteve aktive me Koronavirus.

Në të gjithë territorin e vendit ka 2.888 raste aktive me Koronavirus.

Numri i përgjithshëm i diagnostikuarve me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë ka arritur 13.194, numri i pacientëve të shëruar është 9.752, numri i vdekjeve është 554.

LEXO EDHE:

Back to top button