Shqipëri/ Rama publikon rrugën re e Lumit të Vlorës

Shqipëri/ Rama publikon rrugëne re e Lumit të Vlorës

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet e rrugës së përfunduar të Lumit të Vlorës.

Ai shkruan se kjo rrugë jo vetëm shkurton distancën për të shkuar në bregdetin e Jonit nga më shumë se dy orë në më pak se një orë, por dhe zgjeron hartën turistike të jugut

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me një tjetër vepër të sapopërfunduar të infrastrukturës sonë kombëtare, rrugën e Lumit të Vlorës, e cila jo vetëm shkurton distancën për të shkuar në bregdetin e Jonit nga më shumë se dy orë në më pak se një orë, por dhe zgjeron hartën turistike të jugut, duke afruar malet e Labërisë me detin përmes një udhëtimi të bukur panoramik për një turizëm gjithëvjetor, ju uroj një të diel të bukur🙏”, shkruan Rama në facebook.

LEXO EDHE:

Back to top button