Shqiptohen 283 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (07/08.11.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtën 436 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button