Si do t’ju ndjekë në të ardhmen ruteri kudo që të shkoni nëpër shtëpi?

Me serinë e re të ruterave të lojërave RadiX, MSI dëshiron të ofrojë mbështetje për standardet më të fundit Wi-Fi si Wi-Fi 6, Wi-Fi 6E dhe Wi-Fi 7.

Ruteri i MSI, ndryshe nga çdo tjetër në treg, ka antena që gjurmojnë në mënyrë dinamike pajisjet e lidhura ndërsa lëvizni nëpër shtëpi për të siguruar mbulim optimal me valë. Si i tillë, ai krijoi interes të veçantë në CES të këtij viti.

Përveç antenave, ruteri MSI RadiX BE22000 Turbo mbështet Wi-Fi 7 dhe ka teknologjinë MSI AI QoS për të reduktuar ping gjatë lojës ose për t’i dhënë përparësi llojeve të ndryshme të përmbajtjes. Ka një xhiro kanali prej 320 MHz dhe kompania pretendon se mund të japë xhiro 4 herë më të shpejtë në krahasim me një ruter Wi-Fi 6.

Për sa i përket lidhjes me kabllo, RadiX BE22000 Turbo është i pajisur me dy porte 10 GbE dhe katër porte 2.5 GbE.

BE22000 Turbo nuk pritet të dalë në shitje deri në vitin 2024, pasi MSI ende nuk ka siguruar që antenat e ruterit të mund të përballojnë muaj dhe vite të vazhdueshme funksionimi ndërsa presin që specifikimet e nevojshme Wi-Fi të finalizohen, raporton Engadget.

LEXO EDHE:

Back to top button