Si të filloni të mendoni si një person i pasur?

Shumica e milionerëve dhe miliarderëve të vetë-bërë do t’ju thonë se asgjë nuk ndodh brenda natës dhe se duhet të punoni me veten nëse doni të shihni ato gjashtë ose shtatë zero në llogarinë tuaj bankare.

Edhe nëse qëllimi juaj nuk është të bëheni milioner ose miliarder, por të përmirësoni situatën tuaj financiare ose të filloni biznesin tuaj, ndiqni këto 15 këshilla dhe filloni të punoni me veten, mënyrën se si mendoni dhe silleni sot.

LEXO EDHE:

Back to top button