Sindikata e Postave të Maqedonisë: Të punësuarve u rrezikohen vendet e punës


Nga Sindikata e Postave të Maqedonisë thonë se falimentimi i Eurostandard Bankës seriozisht ka shkatërruar punën financiare të kompanisë. Të punësuarit frikësohen për vendet e tyre të punës dhe për ekzistencën e familjeve të tyre. Kërkojnë nga Qeveria që kjo çështje të jetë prioritet dhe të sillet vendim për fillimin e bisedimeve me një bankë të re, për shkak se pasojat financiare veçmë janë shumë të mëdha. Sindikalistët kërkojnë takim urgjent me kryeministrin Zoran Zaev.

LEXO EDHE:

Back to top button