Sjellje agresive ndaj policisë, arrestohet 46 vjeçari nga Tetova

Dje (01-shkurt) rreth orës 14:35, në rrugën ,,Ivo Lola Ribar“ në Tetovë, pjesëtarët e policisë të SPB Tetovë e kanë arrestuar 46-vjeçarin T.B. nga Tetova i cili ka treguar në sjellje agresive ndaj pjesëtarëve të policisë të cilët kanë qenë duke kryer detyrimet zyrtare. I njëjti është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës dhe pasi të dokumentohet rastin, do të përgatitet parashtresë adekuate.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button