Skandal në Universitetin e Tetovës, publikohen plagjiaturat e disa profesorëve

Revista e njohur “Veritas” në një publikim të fundit ka shpalosur një hulumtim të gjerë mbi plagjiaturën dhe kopjimin e punimeve shkencore të disa profesorëve të mjekësisë pranë Universitetit të Tetovës si Nexhbedin Beadini, Sheqibe Beadini, Albulena Beadini, Emira Bexheti, Mirlind Bexheti, Destan Halidi, Ekrem Ismani etj.

Hulumtimi i kësaj reviste është shumë i hollësishëm duke specifikuar saktë çdo pjesë të punimeve të tyre që janë kopjuar dhe më pas janë publikuar si punime të autorëve në fjalë. Hulumtimin e plotë mund ta gjeni duke klikuar KËTU.

 

LEXO EDHE:

Back to top button