Snopçe: MASH ka dështuar me mësimin online

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët i ftuar në emisionin “Programi 200” në Alsat tha se ata, si parti, nuk mund të gjykojnë dëshirat dhe ambiciet e ministres së re të arsimit, Mila Carovskës, e ftuar edhe ajo në debat, por mund të gjykojnë ato se çfarë janë bërë nga kjo ministri deri më tani. Sipas deputetit Snopçe, Ministria e Arsimit deri më tani ka falimentuar me procesin e mësimit online.

LEXO EDHE:

Back to top button