Sot hapet Laboratori për Menaxhim të Krizave pranë Akademisë Ushtarake

Në Akademinë Ushtarake “Gjenerali Mihailo Apostolski” në Shkup, sot bëhet hapja e Laboratorit për Menaxhimin e Krizave.

Laboratori është pjesë e projektit NIKS të Akademisë Ushtarake dhe Qendrës për Menaxhimin e Krizave në bashkëpunim me NATO-n, respektivisht Programi për Shkencë, Paqe dhe Siguri, i cili synon të dixhitalizojë sistemin e menaxhimit të krizave dhe shkëmbimin e shpejtë të të dhënave dhe informacionit në një situatë të veçantë krize.

Në hapjen solemne do të merr pjesë edhe ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska.

LEXO EDHE:

Back to top button