Kuvendi do ta fillojë seancën e 22-të plenare

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet ta fillojë seancën e 22-të në rendin e ditës të së cilës janë disa pika, midis të cilave edhe propozimi i plotësuar i Rregullores së punës së Parlamentit, me procedurë të shkurtuar dhe Projektligji për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga dhuna ndaj grave dhe dhuna në familje, në lexim të parë.

LEXO EDHE:

Back to top button