Studentët në protestë, kërkojnë pagesën e bursës

Studentët në protestë, kërkojnë pagesën e bursës

Sot studentët bursistë do të protestojnë para Ministrisë së Arsimit për shkak të mos pagesës së bursave studentore.

Pas koordinimit të përbashkët, edhe organizata joformale Rezistenca Studentore njoftoi se do t’i bashkohet Kuvendit Universitar të USHKM-së në protestën para Ministrisë së Arsimit.

Pavarësisht njoftimeve të Ministrisë së Arsimit se bursat për muajin tetor dhe pjesa tjetër do të paguhen më së voni deri më 1 shkurt, llogaritë e transaksioneve të studentëve mbetën bosh.

Protesta do të filloj në ora 14:00 para godinës së MASH-it.

LEXO EDHE:

Back to top button