Të dy ofertuesit vazhdojnë në kursin e blerjes së “Djajve të Kuq”

Sipas Kaveh Solhekol nga “Sky Sports”, të dy, Sheikh Jassim dhe Xhim Ratklif mbeten të vendosur për të vazhduar me ofertat e tyre për të blerë ekipin e Man. Juanjtedit.

Kjo pavarësisht pretendimeve të mëparshme në media se marrja e blerjes është vonuar, pasi ofertat e para nuk arritën të kënaqnin familjen Glejzer.

Familja Glejzer kërkon reth 6 miliarëd paund, ndërsa ofertat deri më tani kanë shkuar deri më 4.5 miliardë paund.

LEXO EDHE:

Back to top button