Të gjithë me rezultat negativ në “Covid 19”

Të gjithë reperezentuesit e Maqedonisë , rezultuan negativ në testet e fundit për “Covid 19” dhe të gjithë do të jenë pjesë e ekspeditës, e cila të mërkurën në 10.00 do të niset për në Tbilisi të Gjeorgjisë.

- Advertisment -

Atje do të zhvillojnë vetëm një stërvitje në kohën e zhvillimit të sfidës ose më vonë, për shkak të difercës 3 orëshe me Gjeorgjinë, para se të enjtën në orën 18.00 (koha jonë locale) në stadiumin e Dinamo Tbilisit të zhvillojnë sfidën historiku, ku fituesi merr biletën për Kampionatin Evropian.

LEXO EDHE:

Back to top button