Telegram kërkon të jetë ‘kokë më kokë’ me WhatsApp, sjell një tjetër risi

Telegram kërkon të jetë 'kokë më kokë' me WhatsApp, sjell një tjetër risi

Përdoruesit e biznesit tani mund të shtojnë Telegramin si një opsion komunikimi nëse klientët e tyre duan t’u thonë diçka.

Të gjitha llogaritë e Telegram mund të konvertohen në llogari biznesi dhe të marrin veçori që do t’i lejojnë përdoruesit e tyre t’i arrijnë më lehtë.

Ata do të jenë në gjendje të shkruajnë orarin e tyre të punës në profilin e tyre dhe do të jenë në gjendje të vendosin vendndodhjen në hartë.

Përveç kësaj, ata do të jenë në gjendje të modifikojnë faqet e tyre kryesore dhe të shfaqin informacione rreth produkteve ose shërbimeve të tyre në dhomat e zbrazëta të bisedave.

Llogaritë e biznesit në Telegram do të jenë gjithashtu në gjendje të përgatisin paraprakisht përgjigjet që do t’u dërgojnë klientëve, duke përfshirë edhe përshëndetjet.

Është e rëndësishme të theksohet se ky opsion mund të përdoret vetëm nga përdoruesit e Telegram Premium, të cilët paguajnë pesë dollarë në muaj në mënyrë që llogaritë e tyre të mos bëhen “të rregullta”.

LEXO EDHE:

Back to top button