Top 10 faqet më të njohura të torrenteve në 2023

Duke vazhduar një traditë të gjatë, torrentfreak.com ka publikuar listën e saj vjetore të faqeve më të njohura të torrenteve në fillim të vitit 2023.

Matur nga trafiku, YTS zë vendin e parë, pak pas 1337x. Ndërkohë, faqja e torrentit për anime NYAA u rendit në tre vendet e para.

YTS mbetet në krye të listës në vitin 2023, pavarësisht se faqja dhe përdoruesit e saj kanë qenë subjekt i padive të ndryshme vitet e fundit.

Domeni kryesor YTS vazhdon të tërheqë miliona vizitorë çdo ditë. Kjo është një arritje e madhe duke pasur parasysh se siti liston vetëm torrentët e filmave.

Lista vjetore e faqeve të njohura të torrenteve përmban marka të njohura dhe këtë vit ka disa shtesa të dukshme. Hyrësit e rinj janë faqet e fokusuara në lojëra; skidrowreloaded.com dhe igg-games.com.

Dy emrat e rinj zëvendësojnë TorrentGalaxy dhe LimeTorrents, të cilët mbetën online, por thjesht u tejkaluan në trafik.

Torrent Freak thekson se ata e kanë kufizuar listën e faqeve torrent në gjuhën angleze, që do të thotë se faqe si Rutracker.org, Rutor.info, Dytt8.net dhe Etoland.co.kr nuk janë përfshirë, pavarësisht se kanë trafik të konsiderueshëm. .

Ata gjithashtu theksojnë se renditja vjetore bazohet në emrat individualë të domeneve. Nëse do të merreshin parasysh faqet proxy dhe domenet alternative, The Pirate Bay dhe të tjerët do të renditeshin më lart.

Më poshtë është lista e plotë e dhjetë domeneve më të vizituara të faqeve torrent në fillim të vitit të ri. Lista bazohet në raporte të ndryshme të trafikut të internetit. Vini re se kjo listë është krijuar si një rekord historik, për të gjurmuar popullaritetin e këtyre vendeve ndër vite.

Ne nuk rekomandojmë ose miratojmë përdorimin e ndonjë prej këtyre sajteve. Vetë teknologjia BitTorrent nuk është e paligjshme, por mund të përdoret vetëm për të ndarë përmbajtjen me lejen e mbajtësit të të drejtave.

10 faqet më të mira të torrentit në 2023:

YTS

1337x

NYAA

RARBG

Gjiri i Piratëve

Ripaketimet e FitGirl

Skidrow & Reloaded

IGGGAMES

EZTV

TorrentGalaxy

LEXO EDHE:

Back to top button