Tre viktima dhe 11 të infektuar me Kovid-19, të shëruar 95 pacientë


Ministria e shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 450 teste prej të cilave 11 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19, dhe atë: Shkup-3, Kumanovë-1, Tetovë-1, Gostivar-1, Gjevgjeli-1, Kriva Pallankë-1, Berovë-1, Vinicë-1 dhe Dellçevë-1.

Ndërkohë Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 95 pacientë të shëruar: Shkup-44, Shtip-16, Prilep-3, Veles-2, Kavadar-4, Gostivar-2, Vinic-3, Sveti Nikollë-11, Kërçovë-1 dhe Negotinë-1.

Bebtejën me Kovid-19 e kanë humbur 3 pacientë. Një pacientë i moshës 51 vjeçe nga Gostivari, një nga Prilepi i moshës 65 vjeçare dhe një paciente nga Vinica e moshës 78 vjeçe.

LEXO EDHE:

Back to top button