Trembëdhjetë vjet nga aksidenti me helikopter në Bllacë të Katllanovës

Në Bllacë të Katllanovës sot do të shënohen 13 vjet nga aksidenti me helikopter në të cilin në mënyrë tragjike humbën jetën 11 pjesëtarë të përbërjes së VING-ut të aviacionit, duke u kthyer nga misioni paqësor ALTEA në Bosnjë e Hercegovinë.
Në këtë fatkeqësi jetën e humbën koloneli Toni Spasovski, majori Goran Ristovski, kapitenët Brane Spasovski dhe Igor Gjoreski, flamurtarët Sllavço Vasilev dhe Toni Davitkovski, rreshterët Janko Shiriq, Miki Ivanovski, Aleksandar Taskovski dhe Aleksandar Vasiq dhe ushtari Zllatko Veljanovski.

- Advertisment -

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button