Tribuna qytetare e LSDM-së “Të fortë dhe të vendosur drejt së ardhmes” sonte në Kriva Pallankë

Tribuna qytetare e LSDM-së “Të fortë dhe të vendosur drejt së ardhmes” sonte në Kriva Pallankë

LSDM sot vazhdon me serinë e forumeve qytetare “Të fortë dhe të vendosur drejt së ardhmes”, ku së bashku me qytetarët do të diskutojmë hapur për masat dhe politikat e LSDM-së, për vizionin tonë për të ardhmen e shtetit tonë maqedonas, tha LSDM.

Tribunat qytetare me fillim nga ora 18:00 do të mbahen në të gjithë rajonin, përkatësisht në:

– Rankovce, kryeparlamentar Fatmir Bitici, nënkryetar i LSDM-së

– Kratovë, kryeparlamentari Pero Kostadinov, nënkryetar i LSDM-së.

Tribuna qendrore qytetare “Të fortë dhe të vendosur drejt së ardhmes” ku folës është kryetari i LSDM-së Dimitar Kovaçevski, do të mbahet në Kriva Pallankë në NUKC- Kriva Pallankë me fillim nga ora 20:00.

LEXO EDHE:

Back to top button