Turma në “Tabanoc”, koha e pritjes është rreth 40 minuta

Turma në “Tabanoc”, koha e pritjes është rreth 40 minuta

Vihet re frekuencë e shtuar e automjeteve në VK Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi, koha e pritjes është rreth 40 minuta. Në pikat e tjera kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vështirësi për hyrje dhe dalje nga vendi.

SHAM rekomandon ngadalësim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button