Ushtrime fillestare për muskuj të fortë të barkut

Ushtrime fillestare për muskuj të fortë të barkut

Dëshironi të keni një stomak të sheshtë dhe të tonifikuar, por aftësia juaj fizike nuk është në nivelin më të lartë? Është më mirë të filloni me ushtrime bazë për të forcuar muskujt tuaj bazë.

Më e mira nga të gjitha, ju mund t’i bëni këto ushtrime në komoditetin e shtëpisë tuaj si një shtesë për regjimin tuaj javor të fitnesit.

Programi është nga Dr. Anthony Balduzzi, themelues i Projektit Fit Mother – Fitness For Busy Moms.

LEXO EDHE:

Back to top button