Vasilevska: Më shumë se joserioze është kur nënshkruhen persona që nuk janë prezentë

Propozimi për përdorimin e skanerëve të gjurmëve të gishtave në kryerjen e regjistrimit të ardhshëm kishte për qëllim eliminimin e mundësisë së manipulimit me rezultatet, tha në paraqitjen e sotme të ftuar në emisionin “Rruga drejt” në Alsat, deputetja nga opozita VMRO-DPMNE, Ivanka Vasilevska. Të renditësh njerëz që nuk janë fizikisht të pranishëm, vetëm me një deklaratë dhe pa bashkangjitur dokumente personale, përveç kur bëhet fjalë për të mitur, është më shumë se joserioze dhe lë hapësirë ​​për dyshime, thotë Vasilevska.

“Pikërisht për të shmangur mundësinë e falsifikimit të numrave. “Unë pretendoj se zgjidhja për ‘marrjen e shenjave të gishtrinjëve’ është e suksesshme dhe mendoj se do të vijë koha kur ju do ta propozoni dhe do të kuptoni pse e dhamë, me qëllime shumë të mira dhe kjo do ta shpëtonte fytyrën e këtij ligji”, shton Vasilevska

LEXO EDHE:

Back to top button