Vazhdojnë gjobat për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë ditës së djeshme (08/09.02.2021) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar gjithsejtë 352 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si preventiv për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button