Veçoritë e reja të WhatsApp do t’i bëjnë thirrjet në grup më të lehta për të gjithë ne

WhatsApp ka lançuar një përditësim të ri që përfshin disa veçori të krijuara për t’i bërë thirrjet në grup pak më të lehta për t’u përballuar. Si fillim, do të jeni në gjendje të çaktivizoni zërin e njerëzve individualë gjatë një telefonate në grup. Ky është një shpëtimtar për disa arsye. Mund të ndodhë që dikush të harrojë të hedhë zërin e vetes (ne të gjithë kemi qenë atje) në mënyrë që të mund t’i shpëtoni mikut tuaj dhe/ose kolegut të punës në një siklet.

Së dyti, nëse keni disa njerëz në një telefonatë grupore në të njëjtën dhomë, atëherë mund të jetë e dobishme të çaktivizoni njërin për të mos marrë atë jehonë irrituese. Ndërsa ekipet si Zoom dhe Microsoft Teams i lejojnë hostet të heshtin këdo që dëshirojnë (me kusht që të kenë autoritetin), ata nuk i lejojnë individët të heshtin njëri-tjetrin. Nëse disa takime kanë shumë pjesëmarrës, atëherë mund të shihni shpejt se si opsioni i ri i WhatsApp do të jetë i dobishëm.

Përveç opsionit të heshtjes, përditësimi i ri i WhatsApp do t’ju lejojë gjithashtu të dërgoni mesazhe me njerëz të caktuar gjatë një telefonate në grup. Kjo do të thotë që ju mund t’i bëni një shënim dikujt (ose të bëni një shaka) pa paralajmëruar të gjithë ekipin.

Më në fund, kur dikush hyn në një bisedë në grup, do të ketë një njoftim baneri që të gjithë të dinë se kanë mbërritur. Kjo mund të jetë e dobishme sepse nëse jeni duke përdorur WhatsApp në një ekran të vogël telefoni, ka të ngjarë të mos jeni në gjendje t’i përshtatni të gjithë në ekran, kështu që mund të humbisni kur dikush i bashkohet telefonatës. Pa dyshim, kjo do të thotë gjithashtu se nuk mund të futesh në një takim vonë dhe të shpresosh të mos biesh në sy.

LEXO EDHE:

Back to top button