Videolojërat më të mira të vitit 2023

Të gjithë fituesit e The Game Awards 2023 janë shpallur.

Këtë vit, më shumë se 100 media globale hodhën votat e tyre në 31 kategori dhe fituesit u shpallën në transmetimin e The Game Awards, së bashku me disa trailera të rinj dhe prezantime të lojërave video.

Baldur’s Gate 3 dhe Alan Wake 2 luftuan për titullin në disa kategori. Në fund, Alan Wake 2 fitoi tre çmime dhe Baldur’s Gate 3 fitoi gjashtë.

Shikoni listën e plotë të fituesve më poshtë:

* Loja e vitit: Baldur’s Gate 3

* Regjia më e mirë e lojës: Alan Wake 2

* Rrëfimi më i mirë: Alan Wake 2

* Regjia më e mirë artistike: Alan Wake 2

* Rezultati/Muzika më e mirë: Final Fantasy 16

* Dizajni më i mirë i audios: Hi-Fi Rush

* Performanca më e mirë: Neil Newbon – Baldur’s Gate 3

* Lojëra për ndikim: Tchia

* Loja më e mirë në vazhdim: Cyberpunk 2077

* Loja më e mirë indie: Sea of ​​Stars

* Loja më e mirë debutuese indie: Cocoon

* Loja më e mirë celulare: Honkai: Star Rail

* Mbështetja më e mirë e komunitetit: Baldur’s Gate 3

* Loja më e mirë VR/AR: Resident Evil Village

* Inovacion në aksesueshmëri: Forza Motorsport

* Loja më e mirë e veprimit: Armored Core 6: Fires of Rubicon

* Loja më e mirë aksion/aventurë: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

* RPG-ja më e mirë: Baldur’s Gate 3

* Loja më e mirë luftarake: Street Fighter 6

* Loja më e mirë familjare: Super Mario Bros. Wonder

* Lojë më e mirë sportive/garash: Forza Motorsport

* Loja më e mirë SIM/strategjike: Pikmin 4

* Loja më e mirë me shumë lojtarë: Baldur’s Gate 3

 

 

 

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button