​Vodhën në xhaminë e fshatit arrestohen dy të dyshuar në Kamenicë

​Vodhën në xhaminë e fshatit arrestohen dy të dyshuar në Kamenicë

Policia në Kamenicë ka arrestuar dy të dyshuar, pasi që ditë më parë kishin vjedhur rreth 300 euro nga arka e ndihmave të xhamisë së fshatit Petrovc.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar dhe rasti ka kaluar në procedurë të rregullt.

Rasti është inicuar si vjedhje e rëndë

“Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj kosovarë të mitur, pasi që ditë më parë kishin vjedhur rreth 300 euro nga arka e ndihmave të xhamisë së fshatit. Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë së Kosovës.

LEXO EDHE:

Back to top button