Vozitni me kujdes: Nga nesër në mbarë Shkupin do të ketë ditë të regjimit të posaçëm të komunikacionit

Vozitni me kujdes: Nga nesër në mbarë Shkupin do të ketë ditë të regjimit të posaçëm të komunikacionit

Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se në datat 12, 13 dhe 14.06.2024 (e mërkurë, e enjte dhe e premte), për shkak të mbajtjes së takimit ministror në kuadër të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP) dhe Samitit të Krerët e shteteve dhe qeverive në kuadër të procesit të bashkëpunimit për Evropën Juglindore, SPB Shkup – Njësia për siguri në komunikacionin rrugor do të ndërmarrë masa për regjim të veçantë të komunikacionit në zonën më të gjerë qendrore të Qytetit të Shkupit.

SPB Shkup apelon tek të gjithë qytetarët pjesëmarrës në komunikacion që të respektojnë urdhrat e dhëna nga zyrtarët policorë.

LEXO EDHE:

Back to top button