WhatsApp prezantoi një ndryshim të madh

WhatsApp prezantoi një ndryshim të madh

Nëse përpiqeni të fotografoni profilin e dikujt, nuk do t’ia dilni – për shkak të kufizimeve të reja që ka vendosur WhatsApp, kjo është e ndaluar dhe ju do të merrni vetëm një imazh të ekranit të zi.

Personi, fotografia e profilit të të cilit keni dashur të fotografoni ekranin, nuk do të marrë një njoftim për të, por as ju nuk do të merrni rezultatin e dëshiruar.

Ne kemi shkruar për këtë funksion më parë, por ai ishte ende në fillimet e tij në atë kohë.

Tani të gjithëve u ndalohet përfundimisht të marrin pamje nga ekranet e fotografive të profilit.

Me shumë mundësi, Meta (i cili qëndron pas WhatsApp) dëshiron të luftojë keqpërdorimin e fotove të të tjerëve në këtë mënyrë.

Nëse dëshironi, mund të rrisni më tej privatësinë, d.m.th. të kontrolloni se kush mund ta shohë foton tuaj të profilit në aplikacion.

Nëse dëshironi të luani me atë opsion, duhet të hapni: Cilësimet > Privatësia > Fotografia e profilit dhe më pas vendosni atë që dëshironi.

LEXO EDHE:

Back to top button