Whatsapp shtyn planin për të bllokuar përdoruesit që nuk pranojnë kushtet e reja të privatësisë

WhatsApp ka shtyrë për një afat të pa caktuar planet për të bllokuar përdoruesit të cilët nuk pranojnë politikën e saj të re të privatësisë deri më 15 maj. Raportet e mëparshme sugjeronin që firma do të fillonte të kufizonte hyrjen në shërbimet e saj për përdoruesit që nuk ishin dakord me kushtet para afatit. Por kompania konfirmoi se nuk do të fillojë të ulë funksionalitetin më 15 maj. Në vend të kësaj, ajo do të vazhdojë t’u kërkojë përdoruesve të bien dakord për politikën. Pas disa javësh, këto dritare do të bëhen ‘këmbëngulëse’ dhe përdoruesit e prekur do të fillojnë të përjetojnë funksionalitet të kufizuar ’.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button