WhatsApp zbulon tetë përmirësime

Gjatë ditëve të fundit ka pasur shumë lajme rreth veçorive që WhatsApp po teston në beta për Android, iOS dhe desktop.

Tani ju sjellim listën e plotë të veçorive që janë në punë. Disa prej tyre janë në fazat fillestare, ndërsa të tjerat janë në një fazë të avancuar zhvillimi.

Disa prej tyre pritet që së shpejti të bëhen të disponueshme për publikun e gjerë.

– Për të gjithë përdoruesit e biznesit, të cilët instalojnë versionin më të fundit të WhatsApp Business për Android dhe iOS, janë të disponueshme veçori të reja: ndërfaqe e re për pajisjet e lidhura, gjurmimi i reklamave dhe riorganizimi i koleksionit.

– WhatsApp po ridizajnon aplikacionin për Windows duke shtuar një shirit të ri anësor për aplikacionet, ku mund të qasen lehtësisht përditësimet e statusit, bisedat, cilësimet dhe profili i përdoruesit. Është gjithashtu e mundur t’i përgjigjeni përditësimeve të statusit nga këtu.

LEXO EDHE:

Back to top button