YouTube po nxjerr një veçori Premium falas: A e keni atë?

YouTube, sipas disa raporteve, ka prezantuar një veçori të dobishme edhe për ata që përdorin versionin falas të aplikacionit.

Gjegjësisht, në SHBA ofrohet opsioni “Picture-in-Picture” (PiP) dhe për ata që përdorin YouTube falas, duke filluar nga viti 2022.

Kjo lejon që dritarja e videos të minimizohet dhe telefoni mund të përdoret për diçka tjetër gjatë riprodhimit të videos.

Siç thekson faqja e internetit Android Police, Google tashmë ofron PiP në versionin falas në disa rajone evropiane, si për sistemet operative Android ashtu edhe për iOS.

Google ende nuk ka dalë për të konfirmuar të gjitha këto – në fakt, ata ende pretendojnë se do t’ju duhet YouTube Premium për të përdorur PiP në rajone jashtë Shteteve të Bashkuara.

Vlen të theksohet se ende duhet të aktivizoni vetë opsionin “PiP”. Këtë mund ta bëni duke shkuar në YouTube, duke zgjedhur ikonën e profilit tuaj, më pas Cilësimet, Të përgjithshme dhe më pas aktivizoni Picture-in-Picture atje.

LEXO EDHE:

Back to top button