YouTuber-i më i njohur do të kandidojë për president të Shteteve të Bashkuara

YouTuber-i më i njohur në botë, MrBeast, emri i vërtetë i të cilit është Jimmy Donaldson, zbuloi në një dalje të fundit në TMG se planifikon të kandidojë për President të Shteteve të Bashkuara.

MrBeast nuk ka specifikuar se kur saktësisht do të kandidojë, por ka shpjeguar se si do të duket kandidatura e tij. Ai bëri të ditur se do të “rregullojë” disa nga problemet e Shteteve të Bashkuara, por në atë rol e sheh veten pas njëzet vjetësh.

“Dua të mbledh një grumbull parash dhe pastaj t’ua jap njerëzve para se të kandidoj për president.” Imagjinoni, ju keni 10 miliardë dollarë dhe ua jepni njerëzve. Atëherë mund të them se kisha gjithçka dhe ua dhashë njerëzve. Është diçka mjaft e fuqishme,” shpjegoi MrBeast.

Presidentët janë shumë të vjetër

“Dhe më pas, në vend që të ndiej lobistët dhe të shtyj axhendat, unë do të bëj çdo gjë që do të përfitojë nga populli amerikan”. Kjo më tingëllon si një ide e mirë. “Për të qenë i sinqertë, unë mund të kandidoj për president”, tha ai.

Ai ka paraqitur një ide interesante se si mund të duket kandidatura e tij pas disa vitesh.

“Do të kandidoj në moshën rreth dyzet vjeçare. Unë mendoj se presidentët janë shumë të vjetër. Ndërsa unë planifikoj të kandidoj, të moshuarit do të vdesin kështu që shumica e njerëzve të moshës sime do të votonin. Është koha për presidentë më të rinj”, thotë MrBeast.

LEXO EDHE:

Back to top button