Zaev: Viti i ri shkollor do të nis më 1 tetor


Kryetari i LSDM-sëm Zoran Zaev në pyetjen e gazetarëve për fillimin e vitit të ri shkollor theksoi se do të ketë ndryshime ligjore dhe se i njëjti do të nis nga 1 tetori.

“Fillimi i vitit shkollor do të jetë më 1 tetor, do të nis me përzgjedhjen e një pjese të fëmijëve që duhet të edukohen, mësimi online është koncept për të gjithë. Këtë e them që ta dijnë qytetarët se kemi plan komplet e analiza në mënyrë që procesi mësimorë të vijojë si dhe të mbrojmë shëndetin e tyre. Vijojnë edhe ndryshime ligjore. Ministri Ademi njoftoi për më 15 shtator, por më 1 shtator nuk nis viti shkollor. Për shka të protokolleve shëndetësore, fillimi i vitit të ri shkollor do të jetë me 1 tetor”, tha Zaev.

LEXO EDHE:

Back to top button