Zelensky: Rusia do të humbasë së bashku me ata që e ndihmojnë atë me terrorin

Zelensky: Rusia do të humbasë së bashku me ata që e ndihmojnë atë me terrorin

“Çdo person që punon me Rusinë do të mbyllet nga sanksionet. Dhe Federata Ruse do të humbasë gjithçka, së bashku me ata që përpiqen disi ta ndihmojnë atë me terror.”

Kështu tha presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky në video mesazhin e tij të zakonshëm të mbrëmjes.

“Ne do të vazhdojmë hapat tanë të sanksioneve dhe paketa të reja janw rrugws”, shtoi ai duke falenderuar Japoninë, Finlandën, Gjermaninë, Kanadanë dhe Islandën për ndihmën ndaj Ukrainës.

LEXO EDHE:

Back to top button