Zelensky: Rusia do të mposhtet

Zelensky: Rusia do të mposhtet

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, ka reaguar pasi Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë aprovuar edhe një pako tjetër të ndihmës për Ukrainën në vlerë prej 725 milionë dollarësh.

Zelensky ka thënë se Ukraina do të marrë më shumë municion për “Himars” dhe artilerinë tjetër.

“Një dhuratë e bukur në Ditën e Mbrojtjes”, ka shkruar Zelensky.

Ai tutje ka thënë se Rusia do të mposhtet dhe Ukraina do të jetë e lirë.

LEXO EDHE:

Back to top button