Zgjimi pikërisht në këtë kohë ngadalëson plakjen

Zgjimi pikërisht në këtë kohë ngadalëson plakjen

Shprehi të shumta mund të na “shtojnë vitet”

Gjenetika e mirë, ushqimi, aktiviteti fizik, kurimi i lëkurës dhe i flokëve, duken në fytyrën dhe trupin tonë.

Në gjenetikë nuk mund të ndikojmë, prandaj ekspertët na këshillojmë si t’i përmirësojmë shprehitë jetësore dhe të dukemi në mënyrën më të mirë të mundshme në moshën tonë të jetës.

Cilësia e gjumit ka rëndësi të paçmueshme, por edhe mënyra se si flemë mund të jetë aleat i mirë në luftimin e plakjes, ka thënë mjekja Kumkum Mishra.

Ajo ka theksuar që koha ideale për zgjim është midis orës 5 dhe 7 të mëngjesit “Procesi natyror i plakjes fillon rreth moshës 25-vjeçare, kjo është mosha kur organizmi ngadalëson, pos nëse nuk stimulohet me shprehi të duhura jetësore”, thekson mjekja.

Shprehi të shumta mund të na “shtojnë vitet”

Gjenetika e mirë, ushqimi, aktiviteti fizik, kurimi i lëkurës dhe i flokëve, duken në fytyrën dhe trupin tonë.

Në gjenetikë nuk mund të ndikojmë, prandaj ekspertët na këshillojmë si t’i përmirësojmë shprehitë jetësore dhe të dukemi në mënyrën më të mirë të mundshme në moshën tonë të jetës.

Cilësia e gjumit ka rëndësi të paçmueshme, por edhe mënyra se si flemë mund të jetë aleat i mirë në luftimin e plakjes, ka thënë mjekja Kumkum Mishra, transmeton Telegrafi.

Ajo ka theksuar që koha ideale për zgjim është midis orës 5 dhe 7 të mëngjesit “Procesi natyror i plakjes fillon rreth moshës 25-vjeçare, kjo është mosha kur organizmi ngadalëson, pos nëse nuk stimulohet me shprehi të duhura jetësore”, thekson mjekja.

LEXO EDHE:

Back to top button