​Hoti: Vendimet e mia s’ka kush i konteston, Kurti nuk do të vijë më në pushtet

Parulla për fushatë dhe pa asnjë përmbajtje i quajti kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti deklaratat e kreut të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtit, i cili ka thënë se do t’i shfuqizojnë vendimet e Qeverisë aktuale sapo të vijnë në krye të ekzekutivit.
Hoti pas vizitës që pati tek “Bardha Akademi”, tha se vendimet e tij janë të janë të pakontestueshme.
“Vendimet që i kam marrë unë s’ka kush që i konteston. Ato janë vendime të rëndësisë shtetërore, imagjino nëse do të konstatohet marrëveshja e Washingtonit ose vendimet që i kam marrë për të vendosur rend dhe ligj…Të gjitha këto janë parulla për fushatë pa asnjë përmbajtje”, shtoi ai.

- Advertisment -

Sipas tij, Kurti nuk do të mund të vijë në pushtet asnjëherë, e as të rishikojë vendimet.
“E para është veç fiksim i tij, nuk ka m’i ardhë shansi asnjëherë atij për të marrë pushtetin. Ne njëherë ja kemi dhënë pushtetin për 52 ditë dhe dy herë e ka shkelë Kushtetutën. Më nuk do t’ia japin qytetarët mundësinë për të ardhur në pushtet”, tha Hoti.

LEXO EDHE:

Back to top button