105 shoferë të sanksionuar në Shkup

105 shoferë të sanksionuar në Shkup

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (26.04.2024) ka vazhduar me kontrolle në komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 105 masa, nga të cilat 13 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer, 12 masa për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, pesë sanksione për mospërdorim të rripit të sigurimit, katër për shpejtësi tej normave të lejuara. tre për drejtimin e një semafori të kuq.

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

LEXO EDHE:

Back to top button