214 gjoba në Shkup, 124 për tejkalim të shpejtësisë

214 gjoba në Shkup, 124 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 214 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 124 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 6 për tejkalim të parregullt.

Sipas njoftimit të policisë janë shqiptuar dhe 5 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 4 për kalim në të kuqe në semaforë…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button