fbpx

25 milionë raste të koronavirusit në botë, pothuajse 850.000 njerëz kanë vdekur


Sipas të dhënave më të fundit nga Worldometers, më shumë se 25 milionë raste të infeksionit COVID-19 janë regjistruar në botë deri më tani dhe 848.929 njerëz kanë vdekur si rezultat i sëmundjes.

Shtetet e Bashkuara kanë numrin më të lartë me mbi 6 milionë raste dhe 187.000 vdekje, pasuar nga Brazili me 3.8 milionë infeksione dhe mbi 120.000 vdekje.

Në vendin e tretë është India me 3.6 milionë infeksione të regjistruara dhe 64.600 vdekje, dhe në vendin e katërt Rusia me 990.000 infeksione dhe 17.000 të vdekur.

LEXO EDHE:

Back to top button