349 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjistruar 349 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës.

- Advertisment -
Nga Minsitria e Punëve të Brendshme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

LEXO EDHE:

Back to top button