434 sanksione për mosmbajtje të maskës

Gjaët 24 orëve të fundit (12/13.05.2021) në territorin e republikës së Maqedonisë së Veriut Ministria për Punë të Brendshme ka regjistruar 434 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga ky dikaster në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button