501 gjoba për mosmbajtje të maskës


Lidhur me masën e mosmbajtjes së mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 501 kundërvajtje gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), apelon deri te qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim përballjen ndaj Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button