519 pacientë kurohen në klinikat infektive, ka shtretër të lirë

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të kaluara në Covid-Qendrat në të gjithë vendin po trajtohen 519 pacientë të infektuar dhe të dyshuar për Covid-19.

Gjithashtu nga Ministria e Shëndetësisë bëjnë të ditur se ka shtretër të lirë në Covid-Qendrat.

LEXO EDHE:

Back to top button