572 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (16/17.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 572 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button