A e keni provuar se çfarë do t’ju ndodhë nëse nuk e hapni Facebook për një javë rresht?

Të përdorësh rrjetin social Facebook tashmë është bërë një trend, që rrallë ndokush i shpëton, sidomos në rradhët e të rinjve. Por, çfarë ndodh nëse nuk e përdorni Facebook-un për një javë?


Sipas një studimi të kryer në Danimarkë, nëse nuk e përdorni këtë rrjet social, lumturia jonë shtohet. “Happy Rechearch Institute” ka dalë në përfundimin se nëse nuk qëndrojmë në Facebook, mërzia ikën. Gjatë studimit rezultoi se 81% e personave që për një javë nuk përdorën Facebook ishin më të lumtur, ndërsa kjo përqindje vinte në rritje me kalimin e ditëve. Tjetër është se me mbajtjen larg të rrjeteve sociale, shtohet edhe përqëndrimi në të lexuar dhe në të mësuar.

LEXO EDHE:

Back to top button