A ka telefon më të fuqishëm se ky?

Në internet po qarkullon një video e telefonit legjendar Nokia 3310, i cili dikur i është nënshtruar një testi të pazakontë qëndrueshmërie.

Nokia 3310 është një telefon shumë i famshëm dhe ka shumë shaka për këtë pajisje legjendare.

Thuhet, për shembull, se ky celular është aq i fortë sa nëse e lëshon nga maja e një ndërtese, do të thyejë trotuarin, ndërsa të tjerët besojnë se mund të kalojë vite në një vend të sigurt dhe të ketë ende një bateri të plotë. kur ta nxirrni përsëri.

Një video e shkurtër u shfaq në Instagram që tregon se çfarë ndodh gjatë “takimit” mes një prese hidraulike dhe një telefoni Nokia 3310.

Telefoni u shtyp përfundimisht, por arriti t’i rezistojë presionit të madh të një shtypi 40 tonësh dhe një sensori force 150 tonësh.

Videoja origjinale është krijuar nga kanali në YouTube “Hydraulic Press Channel”, i cili disa vite më vonë testoi edhe fuqinë e telefonit më të ri Nokia 3310 dhe se si duket mund ta shihni në videon e mëposhtme.

LEXO EDHE:

Back to top button