Aksion i DAP-it në Tetovë, ja për çka bëhet fjalë

Aksion i DAP-it në Tetovë, ja për çka bëhet fjalë

Aksion i madh i Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) dhe policisë ndaj artarive në Tetovë. Shumica e pronarëve të artarive pasi hapën lokalet e tyre, menjëherë edhe i mbyllen…

Lajmi në përditësim

LEXO EDHE:

Back to top button